Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Casa Verde Star Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare la Pensiunea Casa verdestar Bucuresti sector 1
100 lei
Brand
Cazare ieftina Bucuresti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cazare in Bucuresti la pensiunea Casa verde din padurea Baneasa in apropiere de Romexpo, camera dubla 30 euro

day-use(3-4ore)70 Ron

Imaginati-va un loc linistit unde sa va simtiti ca la munte sa aveti parte de aceeasi priveliste si aceeasi liniste. Acest loc se numeste Pensiunea Casa Verde, este situata in nordul Capitalei mai exact :in padurea Baneasa intre Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni aproape de DN1.Aici veti avea parte de intimitate si de relaxare fie si pentru cateva ore.
De ce un vizitator al Bucureştiului nu ar alege, chiar şi în cazul unei călătorii în scop de afaceri, să stea într-o vilă departe de tumultul cotidian al unui hotel central, dar fără să facă rabat de la condiţiile cu care este obişnuit.

Vă oferim de la 1 la 22 locuri de cazare în 11 dormitoare duble cu baie proprie,doua living-uri, apă caldă permanent, aer condiţionat, tv color, telefon internet.

Parcare in curte, Bucataria oferă acces liber pentru cei dornici sa gătească. De asemenea, există posibilitatea de a face grătar în aer liber, pentru aceasta având la dispoziţie trei spaţii special amenajate. Menajul în camere este asigurat de personalul nostru.
125 lei/camera/24 ore tel /0730616544/0213190681/ fax0213190680/81

www.casaverdestar.ro

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura